perjantai 1. marraskuuta 2013

Viikonloppuillan herkkupala - chevreä ruisnapilla

Husband sen keksi. Piti löytää kiva naposteltava raikkaalle rieslingille. Kotoa löytyi ruisnappeja ja chevretanko. Herkun kruunasi Bad Maman vaniljainen ja sitruunainen kesäkurpitsahillo, ohje TÄSTÄ

chevresnacks

Jälleen kerran suolaisen ja makean liitto teki makuelämyksestä täydellisen. Kesäkurpitsahillon voi sen puuttuessa korvata jollakin muulla raikkaalla hillolla tai vaikka lemon curdilla. Hillon sitruunainen hapokkuus on oiva makupari riesling-viinille.

chevresnacks

Näitä voi tarjoilla kuten kuvassa yllä, raaka-aineet erillään lautaselle tai sitten rakennella valmiiksi koko vadillinen cocktailpaloiksi. Voisin ajatella, että nämä sopivat myös glögin kanssa tarjottavaksi. Täytyypä sytytellä kynttilät ja lämmittää tilkka mausteista juomaa perjantain kunniaksi. Hyvää viikonloppua teillekin!

20131026_141257

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen