
Valuta valmiin hummuksen päälle hieman oliiviöljyä ja ripottele paprikajauhetta.
PARAS HUMMUS IKINÄ
1 prk säilöttyjä kikherneitä
2 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tahinia
1 valkosipulin kynsi
n. 1/2 dl vettä
1 tl jeeraa (juustokumina)
1/2 tl ruuususuolaa (tai muuta suolaa)
Paloittele valkosipulin kynsi. Valuta kikherneet. Sekoita kaikki muut ainekset paitsi vesi. Soseuta sauvasekoittimella. Tupla-annoksen voit valmistaa myös blenderissä. Lisää vettä vähän kerrallaan, kunnes olet tyytyväinen hummuksen koostumukseen. Sen kuuluu olla levittyvää, mutta niin kiinteää että se pysyy hyvin leivän päällä.

Hummus ja Stockmannin paistopisteen Hedelmäinen Aamiaisleipä ovat mahtava makupari. Suosittelen!

Tant C toi meille Amerikan tuliaisina kivan käsintaotun tinavadin. Sen myötä tulee päivän annos frivillig Svenskaa:

Smaklig måltid - hyvää ruokahalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!
Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen