![Hummus](http://farm4.staticflickr.com/3811/9726500788_4a6a4f4abe_c.jpg)
Valuta valmiin hummuksen päälle hieman oliiviöljyä ja ripottele paprikajauhetta.
PARAS HUMMUS IKINÄ
1 prk säilöttyjä kikherneitä
2 rkl sitruunamehua
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl tahinia
1 valkosipulin kynsi
n. 1/2 dl vettä
1 tl jeeraa (juustokumina)
1/2 tl ruuususuolaa (tai muuta suolaa)
Paloittele valkosipulin kynsi. Valuta kikherneet. Sekoita kaikki muut ainekset paitsi vesi. Soseuta sauvasekoittimella. Tupla-annoksen voit valmistaa myös blenderissä. Lisää vettä vähän kerrallaan, kunnes olet tyytyväinen hummuksen koostumukseen. Sen kuuluu olla levittyvää, mutta niin kiinteää että se pysyy hyvin leivän päällä.
![Hummus](http://farm4.staticflickr.com/3724/9726490070_00b46bce80_c.jpg)
Hummus ja Stockmannin paistopisteen Hedelmäinen Aamiaisleipä ovat mahtava makupari. Suosittelen!
![Hummus](http://farm6.staticflickr.com/5527/9723279715_1efc627be6_c.jpg)
Tant C toi meille Amerikan tuliaisina kivan käsintaotun tinavadin. Sen myötä tulee päivän annos frivillig Svenskaa:
![Hummus](http://farm8.staticflickr.com/7310/9723276075_a38d13ee78_c.jpg)
Smaklig måltid - hyvää ruokahalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!
Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen