torstai 17. lokakuuta 2013

Tomaattinen vuohenjuusto-spagettivuoka - Lihaton Lokakuu jatkuu

Chevre ja aurinkokuivattu tomaatti ovat lyömätön makupari. Lihaton Lokakuu -kampanja jatkuu ja sen kunniaksi Bad Maman keittiössä kehitellään uusia kasvisruokaohjeita. Näin syntyi tämä helposti valmistuva uuniruoka, jonka valmistumisen ajaksi voi lähteä reippaalle lenkille tai istua nojatuoliin bloggaamaan :)

Chetomspag

TOMAATTINEN VUOHENJUUSTO-SPAGETTIVUOKA 6 annosta

300 g tummaa spagettia
1 litra kevytmaitoa
4 kananmunaa
1 tlk säilöttyjä kidneypapuja
10 aurinkokuivattua tomaattia
3 tomaattia
200 g pötkö vuohenjuustoa
2 tl suolaa
mustapippuria

Ota esiin suuri uunivuoka. Riko kananmunat vuokaan, vatkaa niiden rakenne kevyesti rikki ja lisää sekaan maito. Pätki spagetti munamaidon joukkoon. Lisää suola ja rouhi myllystä pippuria. Sekoita.

Chetomspag

Lisää seokseen pavut, silputut aurinkotomaatit ja kuutioidut tuoreet tomaatit.

Chetomspag

Sekoita kauhalla kaikki ainekset sekaisin. Leikkaa vuohenjuusto siivuiksi ja lisää vuoan pinnalle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 50 minuuttia tai kunnes munamaito on hyytynyt ja juusto saanut kauniin ruskean pinnan.

Chetomspag

Tämä on tosi helppo ja maukas uuniruoka, jonka valmistuksessa ei synny juurikaan tiskiä. Työvälineiksi riittää uunivuoka, pieni leikkuulauta, kauha ja veitsi.


1 kommentti:

  1. pakko sanoa erittäin hyvä setti oli kiitos reseptistä !!! ihan 5/5 :P

    VastaaPoista

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen