sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Tapion Sulan juniorieliitti 2013 ja turnauseväät

Esport Centerin ravintola ansaitsee melkein täydet pisteet tarjonnastaan. Tänä viikonloppuna pelattu Tapion Sulan juniorieliitti houkutteli paikalle noin 150 juniori-ikäistä sulkapalloilijaa. Esport Centerissä on aina ollut turnausviikonloppuina tarjolla lämmin lounas, runsas salaattipöytä ja täytettyjä ruisleipiä. Myös muuta urheilijan ruokavalioon sopivaa tarjottavaa on saatavilla. Pieni miinus tulee siitä, että tarjolla olevat proteiinijuomat sisältävät keinotekoisia makeutusaineita. Ei se mitään, ilman niitäkin tullaan toimeen.

TSJEliitti

Mitä sitten kylmälaukkuun pakattiin tällä kertaa. Tietenkin turnausevästä, jonka ohje löytyy TÄÄLTÄ. Lisäksi tarvittiin vain hedelmiä, kasvispaloja, voileipiä ja palautusjuomia. Näiden lisäksi nautittiin kunnon lounas hallin ravintolassa.

Tankkaamisen onnistuminen on tuikitärkeää pelien onnistumisen kannalta. Se huomattiin tässäkin turnauksessa. Parasta on vain noudattaa itse hyväksi havaitsemiaan tapoja ja pakata eväslaukkuun sitä mikä maistuu ja minkä tietää toimivan.

TSJEliitti

Välillä peli äityy näin vauhdikkaaksi, ettei kamerakaan pysy mukana.

TSJEliitti

Mikä sitten oli viikonlopun pelillinen anti? Pojken Blå: kolme lajia (PK-17, PN-17, SN-15), 11 peliä, kolme finaalipaikkaa, kaksi hopeaa, yksi kulta. Cute Noisy Girl: kolme lajia (TK-13, TN-13, SN-13), 13 peliä, kolme finaalipaikkaa, kaksi hopeaa, yksi kulta. Aina on kiva voittaa mitaleja, mutta parasta sulkiksessa on kuitenkin kaverit ja se, että pystyy tekemään hyviä pelejä. Kiitokset jälleen valmentajille, pelikavereille ja muille kannustusjoukoille. Tavataan taas!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut mitalisteille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) On tosi hienoa nähdä, että junnujen tekemä työ tuottaa tulosta. Olen monesti kiitellyt meidän seuran erään valmentajan hitaasti kiiruhtamisen periaatetta. Se näyttää toimivan. Treenimäärät pidetään kohtuullisena ja palautumiseen yritetään pyhittää riittävästi aikaa. Enkä nyt edes ala tässä kirjoittaa hyvän ravitsemuksen merkityksestä :)

      Poista

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen