keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Vantaan Juniorieliitti ja turnausevästä

Sulkapallonuorten kotimainen kisakausi alkoi viime viikonloppuna Östersundom IF:n järjestämällä Vantaan Juniorieliitillä. Kisaan oli ilmoittautunut noin 160 alle 19-vuotiasta junioria. Campo Sportcenterin 12 sulkiskenttää olivat tehokäytössä koko viikonlopun.

Eväät ovat olennainen osa turnaukseen valmistautumista. Eväiden täytyy säilyä hyvin kylmälaukussa, olla hyvin imeytyvää, sopivasti energiapitoista ravintoa ja hyvänmakuista, sillä turnauksen aikainen kova rasitus saattaa viedä ruokahalun. Tässä yksi oiva turnausruoka.

JunEliitti

TURNAUSEVÄS 1 rasiallinen

1 dl jäisiä mustikoita (tai muita marjoja)
1 dl maustamatonta jogurttia
1 dl maustettua jogurttia
1/2 dl mysliä
1/2 banaania
kourallinen cashewpähkinöitä

Annostele rasiaan ensin jäiset marjat. Lisää jogurtti, viipaloi banaani ja annostele viimeiseksi mysli ja pähkinät pinnalle. Sulje kansi tiiviisti ja laita rasia kylmälaukkuun. Varaa mukaan pieni kulho ja lusikka ja voit nauttia päivän mittaan herkulliseksi maustunutta terveellistä sekoitusta.

JunEliitti

Pojken Blå ja Cute Noisy Girl selvisivät sunnuntain finaalipäivän 12 pelatusta ottelusta tällaisella kattauksella:
700g kinkkukiusausta, 2 rasiallista TURNAUSEVÄSTÄ, 9 kinkku-juustoleipää, rasiallinen tuoretta kurkkua, kolme Alpro-soijajuomaa ja pari Gainomaxia. Lisäksi molemmilla on aina veden lisäksi kentän laidalla pullollinen Gatoradea (jauheesta sekoitettua) tai muuta urheilujuomaa, jota sitten nauttivat tarpeen mukaan. Mitään ainoaa oikeaa mallia eväiden koostamiseen ei ole. Energiantarve vaihtelee riippuen pitkältikin siitä, miten paljon pelejä on tiedossa. Kannattaa joka tapauksessa varata mukaan sellaista, mikä maistuu ja sehän on täysin yksilöllistä.

JunEliitti
Valmiiksi pilkotut kasvikset tekevät kauppansa turnauspäivänä.

JunEliitti
Kannustus- ja huoltojoukoille valmistui termokseen maitokahvia. Tummaa paahtoa sen olla pitää :)

JunEliitti
TN-13 kultatyttöjen läpsy

3 kommenttia:

 1. Loistava palvelu teillä! Pitää ehdottomasti kokeilla turnausevästä joku kerta=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riikka! Kiva, kun sinäkin käyt täällä.

   Joo, toistaiseksi on tämä muonituspalvelu kelvannut. Ja mikäs sen mukavampaa kuin nousta lauantaiaamuna ennen seitsemää väsäämään eväitä jälkikasvulle. Oma aamiainen nautitaan yleensä turnausviikonloppuna vasta hallilla. Jos hyvin käy, on muistanut tehdä itselleenkin eväät :)

   Poista
  2. Juu, aivan loistava blogi sinulla! Kivoja uusia reseptejä, kun tarvitsee aina välillä vaihtelua ruokiin (kun vaan vielä ehtisi kokeilla...)

   Tsemppiä tulevan viikonlopun kisaeväiden suunnitteluun! Tulen kurkkimaan teidän eväslaukkuun jos nälkä iskee=)

   Poista

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen