sunnuntai 4. elokuuta 2013

Ville Lång ja Eetu Heino HBL:n haastattelussa tänään

Hurraa Jesper von Hertzen, hurraa Filip Saxén ja HURRAA HBL! Ai miksikö? No, Hufvudstadsbladet on tehnyt koko sivun jutun sulkapallosta ja suomalaisista sulkapalloilijoista jo kaksi kertaa viikon sisällä. Voi jospa Helsingin Sanomat ottaisi mallia HBL:stä tässä asiassa. Terveisiä vaan sinne Hesarin urheilutoimitukseen.

Jesper von Hertzen, sulkapalloilija itsekin, kirjoittaa tänään otsikolla "Finländsk duo försöker hålla fanan högt if VM" -Suomen duo yrittää pitää lipun korkealla MM-kisoissa. Jutussa käydään läpi Villen MM-kisa- ja olympiamenestystä. Kaikki sulkapallon ystävät muistanevat Villen ottelun Lontoon olympialaisissa Lee Chong Weitä vastaan, jossa Ville vei hienolla suorituksellaan erän Leeltä.

Ville pohdiskelee myös mahdollisuuksiaan ja taktiikkaansa Viktor Axelsenia vastaan. 19-vuotias tanskalainen on Villen 1. kierroksen vastustaja huomenna Kiinan Guangzhoussa alkavissa MM-kisoissa. Axelsen on maailman rankingissa sijalla 22, kun taas Villen sijoitus on 38.

Eetu Heino kiittelee kisojen arvontaa. Hän saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Ukrainan Dmitrij Zavadskyn. Zavadsky on ikiliikkuja, joka taistelee tyylikkään ilmeettömästi eikä hermoile. Tämän käsityksen sain Zavadskysta tämän vuoden Finnish Openissa, jossa hän jopa lievästi loukkaantuneena pelasi itsensä finaaliin. Finaalissa tuli kuitenkin tappio Englannin Rajiv Ousepia vastaan.

Tiukat pelit molemmilla suomalaisilla on edessään. Samalla kuitenkin molemmilla on onnistuessaan hyvät mahdollisuudet edetä jatkoon. Täällä Suomessa pidetään peukkuja, että kunto ja keskittyminen ovat huipussaan molemmilla.

Tuttu kaksikko pyyhälsi vastaan Pajulahden maajoukkueleirillä
Eetu ja Ville

Nimenhuuto alkamassa
Eetu ja Ville

1 kommentti:

  1. Ei riittänyt tällä kertaa Ville ja Eetun tsemppi MM-kisoissa. Molempien vastustajat olivat parempia ja veivät 2-0 voitot. Ensi kerralla paremmin Suomen pojat!

    VastaaPoista

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen