sunnuntai 11. elokuuta 2013

Finaalipäivä

Eurooppaan tuli ensimmäinen mitali sulkiksen MM-kisoissa tänä aamuna, kun tanskalaispari Christinna Pedersen ja Camilla Rytter Juhl saivat kaulaansa pronssimitalit naisten nelinpelistä. Voiton veivät, kuten Pojken Blå osasi ennustaa, Kiinan Xiaoli Wang ja Yang Yu. Kolmieräisessä ottelussa hopealle jäivät korealaiset Hye Won Eom ja Ye Na Jang. Pronssimitalit jaettiin molemmille semifinaaleissa hävinneille pareille, joten tanskalaisten lisäksi pronssia pokkasi toinen kiinalaispari.

Youtuben äärellä seuraa sulkisfinaaleja tällä hetkellä noin 68500 katsojaa. Luku nousee tasaisesti ja on varmasti huipussaan kun päästään miesten kaksinpelin finaaliin.

Iltapäivällä jatkuu täällä kotimaan kamaralla Sulkapallon Kesäkiertue. Vuosaaren Aurinkolahdessa on mahdollisuus tutustua lajiin. Tapahtuman järjestävät Sulkapalloliitto ja vantaalainen sulkapalloseura Östersundom IF. Tervetuloa mukaan!

Mutta nyt finaalien pyörteisiin. Menossa on naisten kaksinpeli, jossa Thaimaan tyttö vei juuri ensimmäisen erän ykkössijoitetulta kiinalaiselta lukemin 22-20...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen