Sunday lunch kolmelle:
1 ruukku Romaine-salaattia
pätkä kurkkua
pari tomaattia
2 avocadoa (limetin mehua ja sormisuolaa mausteeksi)
n. 15 Calamata-oliivia
n. 5 cm pala Chevreä (leikkaa kolme siivua, säilytä jääkaapissa ja paista viime hetkellä ennen tarjoilua kuumalla pannulla)
Balsamicoa ja paahdettuja pinjansiemeniä Chevren päälle
Salaatti valmistuu nopeasti. Salaatti ei kaipaa välttämättä mitään kastiketta, koska Chevressä on niin runsaasti makua ja täyteläisyyttä kuten avocadossakin, josta saa hyviä rasvoja. Lisukkeeksi sopii tuore ja makea maissi. Maissin keittoaika on noin 15 minuuttia.
Salaatin ja maissin seuraksi istui hyvin lasillinen La-Vis Intaglio -Chardonnay Sauvignon Blanc -valkkaria.
Hei, mehiläinen!!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!
Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen