keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Sulkapallo - Badminton - Sulkis - Bädis

Pojken Blå ja Cute Noisy Girl olivat kesätreeneissä. Husband ja minä saimme myös nelinpelikutsun ystäviltä, joten suuntasimme sulkapallohallille pitkähkön kesätauon jälkeen. Peli sujui kohtuullisesti. Mailakäsi toimi, mutta jalat eivät muistaneet aina totella. Eiköhän se siitä, kun treenit taas alkavat elokuussa.

Cute Noisy Girl täytti juuri 11 vuotta, joten hän siirtyy pelaamaan alle 13-vuotiaiden luokkaan. Sulkapallon juniori-ikäluokissa pelataan kaksi vuotta, joten tyttärellä alkaa nyt se haastava ensimmäinen vuosi uudessa ikäluokassa. Toisaalta se on myös suuri mahdollisuus, jolloin saa pelata kisoissa itseään parempia vastaan ja sitä kautta kehittyä pelissä.

20130718_172348

Pojken Blån kanssa samoissa treeneissä nähtiin useampi Sulkapalloliiton Rio-tiimiläinen, joilla on tähtäimessä pääsy Rion olympialaisiin 2016. Pojken Blå on vasta 14-vuotias, joten tässä seurassa treenaaminen on hieno tilaisuus hänelle ja joukossa on esikuvia, joiden harjoittelusta on hyvä ottaa mallia.

Badminton
Kuvassa Suomen huippupelaajia: Kalle Koljonen, Miikka Karkaus, Joonas Korhonen ja Ville Lång

Badminton
Tässä treenaavat Airi Mikkelä ja Karoliine Höim. Airi on riotiimiläinen ja Liine puolestaan moninkertainen Viron mestari sulkapallossa.

Airi kirjoittaa kivaa blogia osoitteessa:
My feathered dreams

Rio-tiimin kotisivuille tästä


Sulkapallo on hieno harrastus kaikenikäisille. Käyhän sinäkin kokeilemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen