Lomalounas parhaimmillaan: kotitekoinen pizza. Kahden kokin aikaansaannoksena syntyi kolme pellillistä herkkuja. Kuvaan valikoitui tuo Vähän Parempi Pizza. Sen juju on, että ainoastaan pohja tomaattikastikkeen ja juustoraasteen kanssa paistetaan. Uunista tulleen pohjan päälle lisäillään maun mukaan erilaisia herkkuja. Tällä kertaa päällisinä oli Parmankinkkua, tuoretta tomaattia, artisokan pohjia, parmesania, rucolaa ja ruohosipulisilppua. Lisäksi muutama tippa valkotryffeliöljyä. Tomaattikastike on paremman pizzan avain. Minä teen sen suunnilleen näin:
3 dl paseerattua tomaattia
puolet isosta tuubista tomaattipyreetä
4-5 valkosipulin kynttä
oreganoa
1 tl suolaa
2 tl sokeria
muutama rouhaisu mustapippuria
Kaikki ainekset sekoitetaan ja kastiketta lisätään suht reilusti pizzapohjan päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!
Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen