perjantai 19. heinäkuuta 2013

Asuntomessuilla Hyvinkäällä

Hyvää huomenta kaikille! Näin viileänä aamupäivänä (+13 astetta) on kiva tehdä vähän yhteenvetoa toissapäivänä Hyvinkään asuntomessuilla nähdystä ja koetusta. Bad Mama ja Husband jalkautuivat Metsäkaltevan maisemiin etsimään vinkkejä kotipihan laittamiseen ja aistimaan sisustuksen uusia tuulia.

Tämänvuotisilla asuntomessuilla teemana on kotoilu, mikä monilla pihoilla näkyi erilaisten istutuslaatikoiden ja pikku kasvimaiden muodossa. Erään talon kivipäällysteiselle etupihalle oli istutettu mansikkamaa. Kiva idea! Löytyipä pieni perunamaakin istutettuna luonnonkiviaidanteen kainaloon.

20130717_134859

Siitä huolimatta, että asuntomessupihat ovat uusia eivätkä vielä saavuttaneet täyttä kukoistusta, on monessa talossa onnistuttu sitomaan sekä piha että talo ympäröivään luontoon.

Tuossa alla yksi hienoimmista esimerkeistä siitä, miten olohuoneen ikkunasta näkyvä maisema tulee osaksi kotia. Huomatkaa upea kontrasti piikkilankakoristeen ja isoa kiveä vasten kasvavien liljojen välillä. Mäntymetsä taustalla on paras mahdollinen raami tälle asetelmalle. Olisi kiva nähdä, miten upea maisema vaihtuu eri vuodenaikojen mittaan.

20130717_150637
Tätä kaunista maisemaa katselevat Villa Sisun asukkaat Sini ja Jarno. Onnea uuteen kotiinne!

Joissakin kohteissa oli näyttävät ja ennen kaikkea tarpeeksi suuret terassit. Terassille tai patiolle on hyvä saada mahtumaan suuri ruokapöytä ja jonkinlainen rentoutumispaikka. Köynnökset, kesäkukat ja yrtit tuovat aina lisäpisteitä.

Alle keräsin suosikkikohtiani pihoilta ja patioilta. Teen erillisen postauksen talojen sisätiloista ja ehkäpä myös kauniista yksityiskohdista, joita kameraan tarttui messuilla.

Asuntomessupihoja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen