![food](https://farm4.staticflickr.com/3821/13039284595_a8690fcb0e_z.jpg)
Nyt tulee taatusti Bad Mama's kitchenin lyhyen historian pisin ruokalajin nimi:
GLUTEENITTOMASTA LIHAPULLATAIKINASTA VALMISTETUT SUUREHKOT KREIKKALAISTYYPPISET LIHAPULLAT 20 kpl
800 g hyvää jauhelihaa
1 dl mantelijauhetta
2 tl psylliumia
1,5 dl vettä
1 rkl sipulijauhetta
2 tl oreganoa
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
100 g fetajuustoa
Sekoita mantelijauhe, psyllium ja mausteet veteen. Anna vetäytyä noin 10 minuuttia. Lisää kananmuna ja sekoita. Vaivaa jauheliha ja muut ainekset taikinaksi. Murustele feta taikinan joukkoon.
![food](https://farm3.staticflickr.com/2158/13039436403_e42d05c37e_z.jpg)
Jaa taikina 20 osaan ja pyörittele kostutetuin käsin pullat uunipellille. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
![food](https://farm3.staticflickr.com/2826/13039629064_e6d830c1d9_z.jpg)
Lihapullat pysyvät hyvin kasassa. Mantelijauhe antaa niihin kivan täyteläisen säväyksen. Fetajuusto saa pullat näyttämään hieman epämääräisiltä, mutta maku on ihan mainio.
Tarjoile lihapullat esimerkiksi tämän salaatin kanssa.
![food](https://farm8.staticflickr.com/7395/13039445723_123e012dc2_z.jpg)
Njamnjam, teen näitä ensi kerralla.
VastaaPoistaHeippa Tarja,
PoistaKyllä crossfit-tulokset paranevat näillä lihapullilla :) Vaikka sun tulokset ovat jo nytkin huippuluokkaa. Keep up the good work!
Kuulostavat mehukkailta ja hyviltä!
VastaaPoista