keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Tunteita, niin paljon erilaisia tunteita!

Urheilugaalassa valitaan vuosittain sykähdyttävin urheiluhetki. Oman urheiluvuoteni sykähdyttävimmän hetken sain kokea viime viikonloppuna. Samaan aikaan kun tytär nousi korkeimmalle palkintopallille nelinpeliparinsa kanssa vastaanottamaan kultaista mitalia, isoveli voitti vieressä suomenmestaruuden sulkapallon alle 15-vuotiaiden kaksinpelissä.

SM2014

U13_ikis_2014

Urheilukuviin tallentuu yleensä paljon riemua ja onnistumisen hetkiä. Kuvista voi näkyä myös helpotusta ja jännityksen purkautumista. Kullan menetyksen aiheuttama karvas pettymys on hopeapallille kiivetessä saattanut jo hieman laantua, tai sitten ei.

Kuvien ulkopuolelle jäävät yleensä suuremmat epäonnistumiset ja kyyneliin purkautuvat pettymyksen tunteet. Tappion hetkellä on kuitenkin hyvä muistaa vanha viisaus: "Voittajia ovat yleensä entiset häviäjät, jotka päättivät yrittää uudelleen."

Bad Mama's kitchenin eväillä saavutettiin tällä kertaa hyvä tulos myös tankkauksessa. Pikainen pastasalaatti syntyi periaatteella: Mitäköhän kaapista löytyy?

SM2014

VOITOKKAAN PÄIVÄN KYLMÄ PASTASALAATTI iso kattilallinen

300 g kokojyväfarfalle-pastaa
1 iso suippopaprika
300 g savukinkkua kuutioina
1 prk tölkkimandariineja
1 ruukku Salanova-salaattia
1/2 dl sitruunaoliiviöljyä
suolaa, pippuria, rakuunaa

Keitä pasta ohjeen mukaan. Jäähdytä. Pilko kinkku ja paprika, valuta mandariinit ja revi salaatti. Sekoita kaikki ainekset ja mausta. Pakkaa eväsrasioihin, sujauta rasiat kylmälaukkuun ja varaa matkaan mukaan ruokailuvälineet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen