sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Äidin oma joulukalenteri

Jokainen äiti on SUKLAAjoulukalenterinsa ansainnut. Omani on moderni muunnelma perinteisestä monioksaisesta joulupuusta. Tämän olen ostanut monta vuotta sitten Ikeasta.

Mammasjulkalender

BAD MAMAN OMA JOULUKALENTERI

Tarvitset:

"puun"
24 suklaakonvehtia
lankaa ripustamiseen

Vähän kuin viinimaku, myös suklaamaku saattaa muuttua vuosien mittaan. Jätin taannoin makean syönnin kokonaan jopa pariksi vuodeksi ja sen jälkeen vaalea suklaa ei enää ole maistunut entiseen malliin. Onneksi muidenkin suomalaisten maku on muuttunut ja markkinoille on ilmestynyt suuri valikoima niin tummapaahtoisia kahvipapuja kuin tummaa suklaatakin, jota syön mieluusti silloin tällöin.

Valitsin joulupuuhuni Fazerin tummia, 47 % kaakaota sisältäviä konvehteja. Niissä on sopivasti makeutta ja kaakaon täyteläisyyttä.

julkalender

Tässä joulukalenterini rakennusaineet:
julkalender

Siivouspäivän päätteeksi laitoin vanhaan tinatuoppiin nipun kauniita valkoisia reilun kaupan ruusuja, laitoin led-kynttilän palamaan huopaenkelin sisään ja kokosin joulukalenterini. Nyt saa joulukuu alkaa!

julkalender

4 kommenttia:

  1. Eilistä paistoa -blogin kautta löysin blogiisi :) Mielenkiintoinen uusi tuttavuus lukulistalle!

    VastaaPoista
  2. Vilken rolig chokladkalender! Och dörrkransen är fin också!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack tack! Det är så mysigt med alla ljus och dekorationer under decembermånaden. Jag älskar stämningen före och under Juletiden :)

      Poista

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen