tiistai 1. syyskuuta 2015

Seniorieliitin pop up -ravintola

Viime viikonloppuna sulkisseuramme ÖIF oli uuden edessä. Uutta ei suinkaan ollut se, että järjestimme turnauksen, vaan se että hallin vanha kahvio oli poissa. Mehän sitten rykäisimme myyjäiset pystyyn, vai pitäisikö tapahtumaa kutsua oikein pop up -ravintolaksi...


Kyseessä oli Vantaan Seniorieliitti 2015 -niminen turnaus. Seniorikisoihin saavat sulkapallossa osallistua yli 35-vuotiaat. Sarjoja on viiden ikävuoden välein. Ikähaarukka kisoissa oli varsin suuri, kuten myös kokemusvuosien määrä. Tässä kisassa vanhimmat pelaajat olivat yli 65-vuotiaita. Jopa vuosikymmenten peli- ja kilpailukokemus näkyi leppoisana tunnelmana tiukoissakin pelitilanteissa. Tosissaan pelataan, mutta vastustajaa kunnioitetaan aina.


Osallistua sai niin moneen luokkaan kuin halusi. Iäkkäämmät saavat pelata nuorempien sarjoissa, mutta ei toisin päin. Ahkerimmat urakoivat jopa kuudessa eri sarjassa. Tarjolla oli kaikki pelimuodot, eli kaksinpeli, nelinpeli ja sekanelinpeli. Sulkapallo on muuten niitä harvoja pallopelejä, jossa miehet ja naiset pelaavat yhdessä virallisissa kilpailuissa.


Kun pelejä on aamusta iltaan, täytyy välillä tankata. Munkit on paistettu samana aamuna ja mokkapaloissa on paksu kuorrute. Sugar power! Pääruoaksi oli tarjolla lasagnea ja salaattia.


Sämpyläainekset olivat lähiruokaa Sipoosta. Suoraan pellolta tuotu salaatti on rapeaa ja makoisaa. Pikkuleipomon sämpylät sulavat suussa.


Pelien välillä ehti seuraamaan yleisurheilun MM-kisoja.


Seuran juniorit tulivat auttamaan. Pisteennäyttäjät helpottavat pelaajien keskittymistä peliinsä.


Kahviovuoroihinkin osallistuttiin innokkaasti. Seuramme kummipelaajat hoitivat mallikkaasti niin kahvinkeiton...


yleisen chillauksen kavereiden kanssa...


kuin kahviotuotteiden myymisenkin hymyssä suin.


Sunnuntaina oli myynnissä uunituoreita pikkusuolaisia, perunavoitaikinapohjalla fetaa, pinaattia ja kesäkurpitsaa tuoreiden kasvisten kera.


Uusi sulkapallolehti on juuri ilmestynyt. Löydät sen TÄÄLTÄ. Jos ei laji ole ennestään tuttu, kannattaa tutustua ja tulla hyvään seuraan pelaamaan. Lisätietoja TÄÄLTÄ. Sulkapallon pelaamisen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Alkuun pääsee helposti ja nopeasti, mutta pelaajana voi kehittyä koko loppuikänsä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen