VALKOSIPULIPERUNAT 10 annosta
2 kg kiinteitä perunoita
2 dl kuohukermaa
3 dl maitoa
5 valkosipulin kynttä
suolaa
mustapippuria
Pese ja kuori perunat. Viipaloi ne noin puolen sentin paksuisiksi siivuiksi. Lado viipaleet uunivuokaan. Suolaa ja pippuroi jokainen perunaviipalekerros. Purista hieman valkosipulia kaikkiin kerroksiin. Sekoita kerma ja maito ja kaada seos perunoiden päälle. Lisää vielä ripaus suolaa ja pippuria. Paista 200 asteessa noin tunti tai kunnes kaikki kerma-maito on imeytynyt ja perunat ovat pinnalta kullanruskeita.
Karitsanribsit on ensin keitetty mausteliemessä ja sitten grillattu by husband. Karua ja rustiikkia ruokaa, mutta myös erittäin maukasta.
Hei Susanna! Sinulla oli onnea Campasimpukan 5-vuotisarvonnassa. Ottaisitko yhteyttä campasimpukka@gmail.com yhteystietojen vaihtamista varten, niin voin toimittaa palkintokirjan sinulle. En löytänyt blogistasi sähköpostiosoitettasi (olen ilmeisen puusilmä), joten siksi laitoin tiedon kommenttilaatikon kautta :)
VastaaPoista