Husband grillasi entrecôtea, jälleen kerran. Jaahas, mitäpä keksittäisi lisukkeeksi? Jääkaapista löytyi muutama keitetty peruna. Stockan Herkusta oli juuri tarttunut matkaan Go Greenin luomupapuja. Tästähän se lähtee syntymään.
Pilkoin perunat, murskasin muutaman kynnen valkosipulia, huuhtelin pari pakettia papuja. Ne maksoivat muuten vain euron per paketti, joten ostin monta :) Huomasin Go Greenin kotisivuilta, että näihin on tullut uusi pakkaus. Siksi varmaankin myyvät vanhat pois edullisesti. Päiväyksiä oli kylläkin pitkälle ensi vuoden puolelle..
Pavuista saa mukavasti proteiinia ja hyviä hiilareita. Tykkään käyttää niitä monessa muodossa, mutta varsinkin salaateissa proteiininlähteenä. Useimmat pavut ovat tosi hyvän makuisia ja niissä on kiva suutuntuma.
Pannu kuumenemaan, tilkka oliiviöljyä. Pannulle ensin perunat, sitten valkosipulit. Kun perunoilla oli kunnon paistopinta, kaadoin mukaan pavut. Suolaa voi lisätä maun mukaan. Tähän ruokaan pyöräytin myllystä hieman ruususuolaa.
Vihanneslaatikon uumenista paljastui vielä kukkakaali, joten höyrytin sen. Tässä lisukkeet lepäävät vadilla sulassa sovussa. Päälle pilkoin piharuukuista persiljaa ja ruohosipulia ja siivutin hieman limeä. Kukkakaalikin sai mausteekseen ruususuolaa.
Entrecôte grillattiin kokonaisena palana (n. 1,5 kg). Grillissä se oli puolisen tuntia yhteensä. Lisäksi se sai vetäytyä hetken folioon käärittynä.
Ja tässä koko annos.
Skål ja hyvää ruokahalua!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!
Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen