Husband sen keksi. Piti löytää kiva naposteltava raikkaalle rieslingille. Kotoa löytyi ruisnappeja ja chevretanko. Herkun kruunasi Bad Maman vaniljainen ja sitruunainen kesäkurpitsahillo, ohje TÄSTÄ
Jälleen kerran suolaisen ja makean liitto teki makuelämyksestä täydellisen. Kesäkurpitsahillon voi sen puuttuessa korvata jollakin muulla raikkaalla hillolla tai vaikka lemon curdilla. Hillon sitruunainen hapokkuus on oiva makupari riesling-viinille.
Näitä voi tarjoilla kuten kuvassa yllä, raaka-aineet erillään lautaselle tai sitten rakennella valmiiksi koko vadillinen cocktailpaloiksi. Voisin ajatella, että nämä sopivat myös glögin kanssa tarjottavaksi. Täytyypä sytytellä kynttilät ja lämmittää tilkka mausteista juomaa perjantain kunniaksi. Hyvää viikonloppua teillekin!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!
Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen