keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Suklaakonvehdit maapähkinävoista - terveellinen herkku

Tämän helpompaa suklaakonvehtiohjetta on vaikea löytää. Lisäksi nämä ovat terveellisempiä kuin tavallinen suklaa. Kauniitakin ovat, eikö totta.

PBkonvehdit

Tarvitset:

3 annosta Maapähkinävoitryffeliä OHJE TÄSSÄ
kourallinen rouhittuja cashew-pähkinöitä
2 tl vaniljasokeria
2 tl kanelia tai Ceylon-kanelia
pieniä paperivuokia

Rouhi cashew-pähkinät. Sekoita kaneli ja vaniljasokeri. Pyörittele Peanut butter truffle -massasta pieniä palloja. Pyöritä puolet pähkinärouheessa ja puolet kaneli-vaniljasokerisekoituksessa. Itse en malttanut olla pyörittämättä pähkinäisiä konvehteja hieman myös kaneli-vaniljassa :) Mutta tee kuten haluat. Kannattaa tehdä pieniä koepaloja ja maistella niitä erilaisilla kuorrutuksilla. Siten löydät varmasti suosikkisi.

PBkonvehdit

Konvehdit pysyvät tosi hyvin kasassa ja niitä on helppo muotoilla. Sujauta valikoima konvehteja pieneen rasiaan ja anna lahjaksi. Kirjoita ohje mukaan rasiaan tai linkki tähän postaukseen :)

2 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkuja! Minulle maailman suurimmalle maapähkinävoifanille (tai ehkä toiseksi suurimmalle heti veljeni jälkeen) maistuisi varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej Martina,
   Olin tosi yllättynyt itsekin siitä, miten hyviä nämä ovat. Maapähkinävoi on tullut piiitkänn tauon jälkeen minun keittiööni ja siitähän saa tehtyä vaikka mitä herkkuja. Täytynee tehdä sille oma tägi :)

   Poista

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen