Miten hedelmäjälkiruoka, jossa on vain kolme raaka-ainetta voikin maistua näin hyvälle. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla.
MINTULLA MAUSTETTU ANANASCARPACCIO 6-8 annosta
1 kypsä tuore ananas
1 ruukku tuoretta minttua
2 rkl sokeria
Leikkaa ananaksesta kanta ja pää pois.
Kuori ananas.
Leikkaa ananas neljään osaan ja poista kova sisus. Leikkaa neljännekset noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Mittaa mortteliin 2 rkl hienoa sokeria.
Riivi mintun lehdet irti varsista ja lisää ne mortteliin.
Murskaa mintun lehdet ja sokeri…
… tasaiseksi kauniin vihreäksi tahnaksi.
Lado ananasviipaleet vuokaan kerroksittain minttusokeritahnan kanssa. Anna carpaccion marinoitua hetki tai huomiseen.
Tarjoa raikkaana jälkiruokana.
Ananascarpaccio sopii myös osaksi urheilijan välipalaa yhdessä esim. kokojyväsämpylän ja maitolasillisen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!
Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen