perjantai 4. lokakuuta 2013

Ananascarpaccio - kevyt jälkiruoka

Miten hedelmäjälkiruoka, jossa on vain kolme raaka-ainetta voikin maistua näin hyvälle. Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Ananas

MINTULLA MAUSTETTU ANANASCARPACCIO 6-8 annosta

1 kypsä tuore ananas
1 ruukku tuoretta minttua
2 rkl sokeria

Ananas

Leikkaa ananaksesta kanta ja pää pois.

Ananas

Kuori ananas.

Ananas

Leikkaa ananas neljään osaan ja poista kova sisus. Leikkaa neljännekset noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Ananas

Mittaa mortteliin 2 rkl hienoa sokeria.

Ananas

Riivi mintun lehdet irti varsista ja lisää ne mortteliin.

Ananas

Murskaa mintun lehdet ja sokeri…

Ananas

… tasaiseksi kauniin vihreäksi tahnaksi.

Ananas

Lado ananasviipaleet vuokaan kerroksittain minttusokeritahnan kanssa. Anna carpaccion marinoitua hetki tai huomiseen.

Ananas

Tarjoa raikkaana jälkiruokana.

Ananascarpaccio sopii myös osaksi urheilijan välipalaa yhdessä esim. kokojyväsämpylän ja maitolasillisen kera.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Älä epäröi! Jokainen kommentti on tervetullut!

Kiitos käynnistä - tack för besöket - thanks for visiting!
Susanna/Bad Mama's kitchen