Parhaat ideat ovat yksinkertaisia. Eräänä maanantai-iltana haahuilin Stockan Herkussa, kun nenääni hiipi houkutteleva tuoksu. Nenä vei kohti maistiaispistettä, jossa maistatettiin parmankinkkuun kiedottua broiskua. Miten simppeliä ja maukasta!
Siitähän lähti matkaan pari pakettia parmankinkkua tarjouksesta ja iso läjä kananpojan rintafileitä. Kotona levitin fileet leikkuulaudalle hieman lämpenemään ja maustoin ne hitusella suolaa ja reilulla rouhaisulla pippuria. Sen jälkeen käärin fileet ohuelti parmankinkkuun.
Paistoin kääryleitä kuumalla pannulla noin 5 minuuttia kummaltakin puolelta. Valmista tuli!
Kananpojan seuraksi valmistui avocadopasta, jonka valmistin näin:
AVOCADOPASTA VIELÄ KERRAN viidelle
15 rullaa tagliatellea
1/2 punainen chili
3 syöntikypsää avocadoa
1/2 limen mehu
suolaa
mustapippuria
Kuutioi avocadot ja pilko chili. Sekoita kulhossa, lisää lime ja mausta suolalla ja pippurilla. Tykkään laittaa pastaan reilusti avocadoa. Se maistuu hyvälle ja värjää pastan mukavan vihreäksi. Mielestäni tähän ruokaan sopii myös reilu suolaus, jolloin avocadon hienostunut maku korostuu.
Keitä pasta ohjeen mukaan. Säästä 1 dl keitinvettä ja lisää se avocado/chili/lime-seokseen. Sekoita avocadoseos pastaan ja tarjoile heti.
Hyvää viikonloppua, ystävät! Mitä sinun viikonloppuusi kuuluu?
Tykkään erityisesti postauksen otsikosta! :D
VastaaPoistaHei Campasimpukka,
PoistaKekseliästä, eikö vain :) Hymyilytti kun huomasin postauspäivän iltana, että Paholainen pukeutuu Pradaan tuli TV:stä, jälleen kerran...
T Susanna